Як обирати птаха для герба,
Я би обрав, без роздумів, лелеку!
Любов до Батьківщини і журба
Їх повертає до гнізда здалеку.
Живуть лише біля людських осель,
Це завжди наші бажані сусіди,
З далеких їх чекаємо земель,
Що їх приліт від нас відверне біди.
Це символ України, оберіг,
Їх кольори, як доля – чорне й біле.
В нас спільний з ними батьківський поріг
І наші долі, це єдине ціле!
03.09.2013 р.
Гарна думка, але хто її почує. У фрацузів півень, у багатьох орел - не цікаво! Але лелека буде у нас...
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
мені здається, що якби поставити таке питання - народ би обрав лелеку. цей птах по характеру підходить нам найбільше. Але герб наш буде без лелеки Дякую за розуміння...