Хто режисер людської долі?
Хто драматург?
Хто роздає життєві ролі,
мов Деміурґ?
Найголовніші, історичні,
що на віки,
малі, смішні, епізодичні –
на всі смаки...
Світлана Моренець ХТО РЕЖИСЕР ЛЮДСЬКОЇ ДОЛІ?..
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=502710
Окремо виписані ролі
у драмі драм,
Події різні, різні долі
судились нам.
Що другорядні я не згодна,
одну із нас
Не зможе замінити жодна
в той день і час.
Хтось, навіть, у суфлерах нині
собі сидить,
Нема заміни цій людині
в цю саму мить.
Хай королями епізоду
когось зовуть,
Без них цієї драми зроду
Не знайдеш суть.
P.S. Семена Фараду якраз називали королем епізодів...
Мапуть, так і є... Та королі епізодів вважають інакше
Патара відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Кожен намагається зіграти головну роль, не здогадуючись, що він її якраз і грає... Я щиро так вважаю і головні та другорядні це все дурниці, які люди самі видумують для особистої значимості...