***
О Музико, поезіє у звуках!
Мелодії краса, немов жадане слово,
стискає серце у солодких муках,
відроджуючи душу для любові.
***
Живопис – барвів магія чарівна.
Зір заворожить... – слово заніміє,
якщо талант божественного рівня
життя вдихнути в полотно зуміє.
***
Поезія – це барви світу в слові
і музика емоцій, відчуттів,
це ніжний трепет голосу любові,
чутливої душі сердечний спів.
26.11.2015 р.
Тільки 5.Зразу ж додала в обране.Чудово, прекрасно.Дякую Вам, Світлано.Успіхів, натхнення і як добре, що ми-члени цього прекрасного поетичного клубу, маємо можливість спілкуватися.
Світлана Моренець відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00