Умокну перо в рожевий колір:
Кольорові фарби я люблю.
І закреслю слово я Ніколи,
Кольоровим світ собі зроблю.
Ще відкину чорний - неудачу.
Подивлюсь по-новому на світ.
Хай в житті не все я передбачу,
Та воно не буде пустоцвіт.
І запахнуть осінню фіалки,
Поверну в життя своє весну.
(Хто про щастя з нас не мріяв змалку?)
Просто так його не пропущу.
Можу спілкуватися із вітром,
І який він, знаю я на смак.
Глибоко вдихну тоді повітря,
Як відчую: щось в мені не так.
А коли спіткнуся, то не плачу.
Тишком у собі перенесу.
І сама собі тоді пробачу,
І своє терпіння вознесу.
А колючки з серця позбираю,
І колись вони розпустять цвіт.
І ті квіти в думки повплітаю;
Хоч жорстокий, все ж прекрасний світ!