Почує твій голос, який її душу лоскоче -
І мило всміхнеться... Її він щоразу п'янить...
Так хочеться їй зазирнути в закохані очі,
Щоб в них потонути, бодай би разочок, на мить.
І плечі зігріти в обіймах, таких обережних.
Цілунки відчути... твої... на вологих губах...
В кохання сягнути - жадане, палке і бентежне
Й забути, про все!.. Без вагання долаючи страх!..
Даруєш ти їй неймовірний політ і наснагу!..
Летіла б, мов птаха - кружляла б над світом краса!..
Кохання в душі - чи не щастя, не радість, не благо?
Це ж наче ранкова на травах зелених роса.
Це райдуга в небі і сонця ласкаве проміння.
Це щось неземне!.. Це у серці - мов дзвін, почуття!
Жіноча душа так красиво і пристрастно мріє...
А мрії, буває, приходять в реальне життя...