З ПАМ'ЯТІ НЕ СТЕРТИ ВІЙНУ
А сьогодні ,людське життя
Не цінять.Нічого ,не варте.
Від жиру ,біситься сатана
Грає,з народом як у карти.
Ніхто,незнає ,що завтра буде?...
Який план дій,у отамана.
Безлад, корупція повсюди
Гарант,веде всіх в оману.
Тягне,до трону руський мір
Вчорашніх ворогів народу.
В бою, лютує ,розлючений звір
За тризуб,рубає руки ноги.
Вже п'ятий рік у нас йде війна
І Риє землю ,чорний кріт.
Від зриву,здригається дитя...
Заливає ,очі кривавий піт.
Бес,витягує серце з тіла
Шкіру ,знімає ріже ножем.
Знущається ,надриває жили
І везуть,двухсотим багажем.
з пам'яті ,не стерти війну!...
Горе і біду та біль втрати.
Викарбувані ,шрами в бою
над труною сина плаче мати..
М.Чайківчанка.