Куди ти йдеш? Ти вже старий,
Все робиш через силу.
На себе з боку подивись,
Он як перекосило.
На шию давить автомат,
Та й твій рюкзак тобі не брат.
Бронежилет спиняє дих,
Від налаштунків всіх оцих,
Болить спина й тремтить рука,
Навіщо мука от така.
Навпомацки влучаєш в ціль,
Життя вже не солодке - сіль.
То може сядь собі й сиди,
Чи то гулять вряди - годи,
По вулиці собі ходи...
Хай внесок мій одна краплина,
Я ще живий, а не рослина.
В пісок та крапля не впаде,
Та й допоможе де - інде,
Й до перемоги
приведе.
В. Небайдужий.
(Автобіографічне).
Серпень 2024 рік.