***
Життя людини - це мрії, які плавно переходять в континіум реальности та зникають в павутині історії.
01.08.2010 року Львів
***
Життя робить нас сильнішими тоді, коли ми намагаємося засвоїти його уроки.
31.07.2010 року Львів
***
Ми можемо зробити більше, але часто робимо настільки мало, що, оглядаючись у своє минуле, лякаємось того, що не залишаємо по собі нічого доброго.
31.07.2010 року Львів
***
Кожен з нас може стільки, наскільки він думає, що може.
31.07.2010 року Львів
***
Ми святкуєм життя, залишаючи спогад навічно.
21.02.2010 року Львів
***
Жертвування всім, що є найдорожче у світі, де кожен думає про своє власне еґо, заслуговує на подив і визнання.
20.10.2009 року Львів
***
Поки у світі ще залишатиметься хоч один альтруїст - життя на цій планеті триватиме.
20.10.2009 року Львів
***
Вічність - це просто неосяжність, яка має свій початок та не має кінця.
2.11.2009 року Львів
***
Бідність буває чотирьох видів: бідність розуму, бідність духа, бідність душі, бідність буденності - всі вони намагаються провадити до дикого безумства.
2.11.2009 року Львів
***
Не заздри чужому щастю, адже воно таке відносне.
31.10.2009 року Львів
***
Людський мозок - -це тисяча двісті грам екзистенції підлості, зла, заздрості, бажання влади та бажання принизити слабшого за себе.
14.03.2010 року Львів
***
Людина - це розумний хробак, який живиться порохом чужого горя.
14.03.2010 року Львів
***
Nie zawsze wiesz, co może się z tobą trafić jeszcze dzisiaj, nie mówiąc już o jutrzejszym dniu.
22.11.2009 roku Lwów
***
Якщо я не бог, то чому так намагаюся змінити світ?
13.10.2009 року Львів
***
Унікальність вбивства полягає в тому, що на його шляху завжди трапляється жертва, яких на цій землі є надто багато.
13.10.2009 року Львів
***
Ніколи не говори людям те, за що потім шкодуватимеш, адже вони завжди пам'ятають все, що їх не стосується.
19.10.2009 року Львів
На мой взгляд очнь не дурно. Я был в ранней юности большим любителем афоризмов.
конечно это непевзойдённый Франсуа Де Ларашфуко, Э.М. Ремарк, В. Гюго. и.т.д У любого классика это есть, на то он и классик. Я тоже что- такое прбовал писать типа: Настоящее необходимо нам для того, чтоюы опираясь на прошлое, попытаться изменить будущее. афоризмы-всегда выглядят чем то до боли знакомым и поэтому возникает ощущение перефразировки чужих мыслей. На самом деле конечно это не всегда так.