Галя палко так кохала,
Заглядала пильно в вічі,
Але доленька так склалась -
Розлучилась уже тричі.
Тож у службу для знайомства
Лист відвертий написала
І свої всі побажання
У об'яві розказала:
-Була замужем три рази:
Перший чоловік - ледащо!
Другий теж - така зараза,
І від першого - не кращий.
Щоб нічого не робити -
Перший забавляв казками,
За порадами і грішми
Їздив до своєї мами.
Другий - на день разів десять
Дарував і небо, й зорі...
І сказився, як сказала,
Щоб поїхати на море!
Третій був - ще та скотина!
Робив вчинки нехороші:
Скрізь брехав він без упину
І виносив з дому гроші.
Нащо такі кавалери?
Як із ними далі жити?
Брехуни і фантазери,
Як же їх таких любити?
Підберіть для мене мужа,
Щоб простий був і нормальний,
Любить буду його дуже,
Життя буде - ідеальне.
Якщо я уже беруся
Отакого годувати,
То щоб в ліжку він на совість
Міг усе відпрацювати.
Не біда, якщо нап'ється,
Чи піде колись наліво,
В мене теж гріхи бувають,
Не така ж я свята діва!
Ви мені вже посприяйте!
Де моя та половина?
Ось внизу моя адреса.
З нетерпінням жду. Галина.
Заповітні ті бажання
Так у Галі й не збулися,
Бо нормальні всі мужчини
Вже давно перевелися!