Бачить Ваня - небо в хмарках,
Привів дівчину додому…
-В мене хобі - збирав марки,
Уже є аж три альбоми.
Хочеться, щоб в нас з тобою
Були спільні інтереси…
-Будеш ти пишатись мною,-
Зразу мовила Інесса.
-Теж колекцію збираю.
Далі пояснила Вані:
-Я, крім марок, уже маю
Євро, долари, юані.
Від колишнього Семена
Залишились злоті, крони,
Від Пилипа - соверени,
Ян віддав корейські вони.
Шекелі були у Жені,
Перейшли вони до мене,
Разом з рупіями й пенні
Гріються в моїй кишені.
А недавно Гоша й Слава
Просто так подарували
З Португалії сентаво,
(Мене хлопці ці кохали).
Маю пам’ятку від Дані –
Він торік привіз динари,
А від Гарика - афгані
(З ним була я на Канарах).
Твоє хобі - мусиш знати,
Мені рідне, серцем чую:
Будеш все це діставати,
А я швидко впорядкую!
Великий список у Інесси
Нема чого робити Вані
Багато в неї інтересів
Слабенькі у Ванюші дані
Дякую, дорога Катюшо за веселий жарт! Вань у нас таких багато, а Інесс ще більше! Щастя й радощів Вам повний міх, даруйте нам веселий сміх! Весняного Вам настрою і море приємних вражень!
Катерина Собова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже дякую, моя дорогенька, за такий гарнезний коментар! Щастя Вам, радості, миру і добра! Завжди Вам рада!